Lekce pro Harryho - Kapitola 9

17.04.2012 19:56

Překlad povídky Lessons for Harry od Remuslives23. Přeloženo se svolením autorky.

-)-)-)

Kapitola 9

Harry zívl a pak se převalil na záda, ruka mu spadla na postel, ale nenarazila tam na měkký polštář, dopadla na pevné, teplé tělo, které na protest zasténalo. Harry na chvíli ztuhl, než si vzpomněl na odpolední události, a v koutcích úst mu škublo úsměvem. Zamumlal omluvu, otevřel oči a když pak přes další tělo sáhl po brýlích, uvědomil si, že jeho vidění bylo znovu rozmazané.

„Není to trvalé."

Harry strčil čočky zpátky na místo a pohlédl na ospale vypadajícího Siriuse, který ho pozoroval.

„Co?"

„Kouzlo pro vidění. Vydrží to jen pár hodin."

Harry se zamračil. „Proč to neznám? Mohl jsem to používat celou dobu."

Ucítil, jak se tělo, do kterého už předtím narazil, za ním zavrtělo. Teplá ruka sklouzla po jeho zádech a okamžitě mu všude naskočila husí kůže. Harry se pokusil příliš okatě nenaklánět do toho lehkého dotyku, ale musel být neúspěšný, protože Siriusova tvář praskla drzým úsměvem a Harry si uvědomil, že starší tmavovlasý muž přesně věděl, jak na něj Remusův dotek působí. Vlkodlak se znovu pohnul, tentokrát se převracejíc, když promluvil.

„Ne, nemůžeš to používat každý den."

Remus se nadzvedl do sedu, protahujíc se, zatímco pokračoval. „Mohlo by ti to poškodit zrak, pokud bys to používal častěji než jednou za čas nebo tak. Je to pro... zvláštní příležitosti." Usmál se na Harryho a pak se podíval za něj na svého partnera. „V pohodě, lásko?"

Sirius přikývl, mrkl na něj a pak spustil nohy přes okraj postele. „Ale mám zatracený hlad. Co kdybyste se vy dva trochu umyli a já bych nám zatím udělal něco k jídlu?"

Harry byl zděšený. Byl to konec? Mohl být nezkušený, ale věděl, že v sexu je toho víc, než dělali – i když to bylo nádherné. Řekl si, že by měl být vděčný, že ho ti dva muži pustili tak daleko do svého soukromého světa, ale přesto jeho tvář ukazovala zklamání.

Remus viděl jeho výraz, zasmál se, vstal a ve stejnou dobu chňapl po kalhotách. „Udělám večeři, Siriusi. Ty se postarej o Harryho."

Sirius tázavě pohlédl na Remuse, který se usmál, obešel postel a pak se sklonil těsně ke svému milenci a tiše mu něco zašeptal. Sirius vypadal překvapený tím, co mu Remus musel říct, a zvedl obočí, než se mu od vlkodlaka dostalo přikývnutého potvrzení.

„To je v pořádku, Siriusi." Remus ho políbil – měkce a něžně – a pak se znovu podíval na Harryho, stále roztaženého na posteli.

„Pro tuhle další lekci je Sirius mnohem lepší učitel, Harry. Je to pes v něm – přijímá tak svou psí stranu." Sirius, s úsměvem na tváři, plácl Remuse přes ruku a Remus se zasmál, rychle si natáhl kalhoty a pak zamířil ke dveřím.

„Bavte se, vy dva – a nespotřebujte všechnu teplou vodu."

Zmizel a zmatený Harry vrhl letmý pohled na Siriuse, který vypadal nadšeně.

„Tak pojď, Harry." Sirius naklonil hlavu ke dveřím, náhle z něj vyzařovala energie a očekávání a jeho zjevné vzrušení nakazilo i Harryho, který rychle vyskočil z postele. „Pojďme se umýt."

Harry si stále nebyl jistý, co se děje, ale Remus říkal, že by mu Sirius měl dát další lekci, takže netrpělivě následoval staršího muže chodbou a ignoroval šokované vzdechy několika portrétů, které zpozorovaly nahé muže. Sirius se nicméně před jedním z mumlajících obrazů zastavil a se smíchem vyrazil nahými boky dopředu v parodii na sex. Z malovaných úst muže vylétly hlasité kletby, ale Sirius se jen zasmál a pokračoval na konec chodby. Harry se zastavil na stejném místě jako Sirius a přečetl si štítek připojený k malbě.

Orion Black

Siriusův otec. Podíval se na zakaboněného muže, kterému se Sirius nápadně podobal. Neslyšel slova, která muž brblal, ale jejich formování na rtech nenechalo Harryho na pochybách o tom, jaké byly jeho pocity ohledně syna gaye. Harry se na ty posměšné poznámky zamračil a pak se usmál, sevřel svůj napůl tvrdý penis v ruce a pomalu ho hladil – a pohrdavě si odfrkl, když se Orion otočil a odešel z rámu.

Když Harry vešel do koupelny, Sirius měl spuštěnou sprchu a držel  ruku pod sprškou vody. Otočil se, když uslyšel Harryho, a usmál se.

„Tahle... lekce je trochu jiná. Je to... dobrovolné, Harry. Neměl bys mít pocit, že jsi povinen se zúčastnit nebo oplatit."

Harry se maličko zamračil a otevřel ústa k otázce, co přesně se bude dít, ale Sirius vstoupil do kabiny a gestem ukázal Harrymu, aby se k němu připojil. Harry to udělal a od okamžiku, kdy se Siriusovy ruce dotkly jeho kůže, se už nestaral, co by se měl učit, tak dlouho, jak Sirius přejížděl těma znenadání namydlenýma rukama přes jeho hruď, ruce, záda, nohy, zadek...

Pak se ty kluzké prsty posunuly k jeho škvírce, sondovaly mezi půlkami jeho zadku a Harry se trochu napjal. Nebyl úplně nevinný, co se týkalo mechaniky gay sexu - nebylo tak těžké přijít na to, že A muselo zapadnout do B, ale byl překvapený, ten moment se mu zdál přijít příliš rychle. A opravdu ho Sirius hodlal píchat tady? Ve sprše? Bez Remuse? Ztuhl nejistotou a Sirius musel vycítit změnu v jeho postoji, ty zkoumající prsty zmizely.

„Harry? Můžeš kdykoliv říct ne..."

„Co... co budeš dělat?"

Sirius tiše zaklel a stáhl se zpátky. „Omlouvám se. Měl jsem tě varovat... Přál bych si, aby si Náměsíčník tohle užíval víc... je lepší v braní věcí pomalu."

Harry svraštil čelo. Remus že by neměl rád sex? Tenhle obrázek mu moc neladil s mužem, který byl jen o pár hodin dřív v ložnici ztělesněná a syrová smyslnost, takže nejspíš nakonec nemělo dojít k píchání. Nevěděl, zda se mu ulevilo, nebo zda byl zklamaný, zatímco se zeptal:

„Užíval si... ehm... co vlastně?"

Sirius se usmál a tlačil Harryho, dokud nebyl zády opřený o chladnou zeď. A když před Harrym poklekl, jemné kapky padaly přes celé jeho tělo a narovnávaly dlouhé černé vlasy. Harryho dýchání se zrychlilo...

Bože, Sirius vypadá na kolenou tak krásně.

„V tuhle chvíli, Harry, tohle..."

Jeho oči sjely k Harryho ztopořenému hrotu, který vypadal, jako by se k druhému muži natahoval. Harry se okouzleně díval, jak se ho Sirius zlehka dotkl a pak kroužil rukou kolem hřídele. Harry cítil teplo té velké ruky, ale Sirius se ho nedotkl - místo toho naznačoval tahy přes jeho délku. Harry udělal kňouravý zvuk a spatřil Siriusův úsměv. Jeho palec přejížděl a kmital sem a tam po Harryho kapající skulince na vrcholu, shromažďoval víc a víc kapiček touhy, zatímco se Harry začal vzpínat proti tomu doteku. Konečně se pak Siriusova ruka sevřela kolem kořenu jeho hřídele a ve stejné chvíli se muž naklonil dopředu a hladově vsál do úst větší část Harryho penisu.

„Kurva!"

Harry vyjekl a pocítil vibrace Siriusova smíchu kolem svého tvrdého ptáka. Otevřel oči – ani si neuvědomil, že je zavřel - a pozoroval, jak druhý muž jezdí rty nahoru a dolů po jeho penisu – stáhl se zpět, až si Harry myslel, že z jeho úst najednou vyklouzne, pak zpracovával jazykem hlavu Harryho ptáka, než nasál jeho délku zpět do těsné jeskyně úst. Harry nekontrolovatelně vrážel dovnitř a Sirius se neobtěžoval zkoušet ho zastavit, nechal Harryho šukat jeho tvář téměř násilně.

Hladká, mýdlová ruka vklouzla mezi Harryho nohy, otírajíc se o sevřený váček a pak se prstem dotýkajíc vchodu do jeho těla. Harry byl příliš mimo reagovat nějakým odporem a později to zase neměl v úmyslu, když ho naplnily Siriusovy prsty a – ach bože - bylo to horké a spalující protažení a pohlazení, které Harrymu roztřáslo kolena a on se zoufale chytil ebenových vlasů. Žár v jeho zadní části, vlhké teplo kolem jeho penisu - to byla Harryho představa nebe a on se úplně odevzdal Siriusovým zkušeným rukám a ústům. Právě když pocítil, jak uvnitř něj stočené napětí dosáhlo bodu zlomu, Sirius ho naposled nasál a pak pustil.

Harry frustrací téměř vykřikl a pak zjistil, že byl hrubě otočen, tak, že jeho přední strana byla přitlačena ke zdi. Jeho penis se třel proti kluzkým dlaždicím, horečně hledajíc tření a uvolnění. Sirius, stále ještě na kolenou, zavrčel napomenutí a poté tlačil jeho třesoucí se nohy od sebe, ruka přeběhla přes Harryho hýždě, než znovu poškádlila stažený otvor. Harry, skoro fňukající potěšením, měl problém zaměřit se na to, co druhý muž říká, zoufale toužil, aby Sirius dokončil, co začal, ale přinutil se věnovat mu pozornost.

„Ne každý má tohle rád – ať už to dávat nebo přijímat - takže mi řekni, abych zastavil, když ti to bude nepříjemné. Neurazím se."

Harry se zamračil a pak pohlédl přes rameno s úmyslem zeptat se Siriuse, co přesně hodlá dělat, když náhle ucítil roztažení svých zadních půlek a viděl jeho hlavu zmizet.

Porozumění ho zasáhlo chvilku předtím, než Siriusův jazyk tvrdě pohladil jeho otvor a ten pocit vyprázdnil Harryho plíce. Sirius se zastavil a Harry věděl, že čeká na signál k pokračování. Zareagoval bez přemýšlení, tlačíc svůj zadek k Siriusovi, ještě než mohl přemýšlet o tom, co přesně se stalo, ale Siriusův krátký sten rozkoše způsobil, že jeho teprve napůl zformované pochybnosti zmizely. Vlhký, teplý jazyk kmital po těsné zvrásněné dírce a pak po ní kroužil ve stále těsnějších spirálách, pak se naléhavě vtiskl dovnitř bez jakéhokoliv odporu působíc jako malý falus a šoustajíc Harryho žádostivými tahy.

Drobné záblesky elektřiny vystřelovaly s každým tahem přímo k Harryho penisu – nikdy necítil nic podobného – a už téměř k-výbuchu-připravenému napětí v jeho vnitřnostech netrvalo dlouho konečně se Siriusovou péčí uvolnit. Harry měl sotva čas vydechnout, když byl tvrdě a bez varování zasažen svým orgasmem. Svět kolem něj se rozmazal a zatřásly s ním divoké otřesy. Byl šokovaný, že se ani nemusel dotknout svého penisu, že díky Siriusovi vyvrcholil bez jakéhokoliv tření a přímé stimulace – jen díky jazyku lechtajícímu ta stále brnící nervová zakončení. Stále se třesoucímu dozvuky, Harrymu se podlomila kolena a Sirius ho rychle chytil kolem pasu, trochu se smějíc do jeho ucha, zatímco ho držel ve vzpřímené poloze.

„Jak jsem řekl, Harry, ne každý si to užívá, ale oni neví, o co přicházejí."

Harry souhlasně zavrčel a opřel se o Siriusovu hruď, zatímco ho starší muž umýval žínkou a mýdlem. Když to bylo hotovo, Harry se už poněkud zotavil, otočil se a uviděl Siriusův stále tvrdý penis vyčnívající z jeho těla, silný a hrdý. Harry si olízl rty, najednou nechtěl na světě nic víc, než oplatit: mít tenhle penis ve svých ústech, svůj jazyk v tomhle zadku.

„Ch... chceš abych...?"

„Ne, jestli nechceš a..." Sirius se zarazil a kousl se do rtu. „Ne. Já..." Pokrčil rameny. „Tohle je něco, co s Remusem neděláme často. Ve skutečnosti se mu to moc nelíbí – dělat to nebo to přijímat... Myslím, že je to pro něj trochu moc... animální. My – ehm – jako psovité šelmy to děláme instinktivně a jemu se nelíbí připomínat si ten čas v měsíci."

Harry přikývl. „To je v pořádku. Já... nevadilo by mi zkusit to, ale pokud by to Remusovi bylo nepříjemné..."

Sirius se usmál a rozcuchal mu vlasy. „Děkuji ti, Harry, ale ne. Dělám to opravdu rád a Remus mě nechá to udělat, když hodně žadoním, ale není..."

Sirius trochu zčervenal. „Nechci s tebou dělat nic, co spolu neděláme my. Mohlo by mu to ublížit, a to bych neudělal za všechno lízání zadku na světě."

Harry se chápavě usmál, vystoupil ze sprchy a popadl ručník. Utřel se a pak se posadil na víkem zakrytý záchod a sledoval, jak Sirius dělá to samé, než začal hledat v šuplíku zubní pastu a kartáček. Jak se Harry díval, nechal svou mysl bloudit a uvědomil si, že se nikdy nezeptal, jak se Sirius a Remus dostali od kamarádů k něčemu víc.

„Jak... jak jsi to zjistil? Že Remus je..."

Sirius vzhlédl od pasty na štětinách kartáčku a usmál se.

„Ten pravý?"

Harry přikývl a Sirius se zatvářil zamyšleně, kartáček přitom strčil do úst a šermoval jím dovnitř a ven. Zdálo se, že uvažuje o Harryho otázce a pak, po minutě, si odplivl a vypláchl ústa.

„Remus s tím přišel jako první, se svou orientací. Ženy se mu vůbec nelíbí a tak to nebylo velké překvapení, když se před nás v pátém ročníku posadil a řekl nám, že je gay. Bojoval s tím rok, než to přijal, a byl vyděšený, že ho zavrhneme." Se smíchem se zašklebil. „Hloupý idiot. Jako kdyby po vlkodlačím odhalení „gay vlkodlak" byl nějaký problém."

Opřel se o umyvadlo, v očích stále nepřítomný výraz, jak vzpomínal.

„Neřekl jsem nikomu, že jsem bisexuál do poloviny šestého ročníku... do té doby jsem žil v dost těžkém popření a šoustal jsem cokoliv v sukni, abych přesvědčil sám sebe, že upřené pohledy na zadky ostatních kluků nic neznamenají. A líbilo se mi být s holkami - pořád kontroluju Minniino pozadí, když ji vidím..."

Harry se zašklebil při pomyšlení na Siriuse zírajícího mlsně na jeho starou profesorku přeměňování a Sirius se pro sebe zasmál, než se mu na tváři objevilo zamyšlení.

„Ale nakonec jsem si uvědomil, že touha sbalit kluka u mě nebyla jenom fáze, když jsem se do jednoho zamiloval."

„Do Remuse," řekl Harry zbytečně, ale ta zmínka jeho jména vyvolala u Siriuse zářivý úsměv a celá jeho tvář se rozsvítila.

Přikývl. „Ano. Remus. Prostě... dostal se mi pod kůži."

Podíval se na Harryho. „Nebyl to případ jednoho okamžiku, kdy bych se na něj podíval a najednou andělé zpívali a rozezněly se trumpety..."

Harrymu unikl malý smích a Sirius se tiše zasmál a pak pokračoval, tvář mu změkla, jak si vybavoval minulost. „Bylo tam hodně ukazatelů, ale ten moment, kdy jsem si to skutečně uvědomil, byl na konci šestého ročníku... Merline, je to opravdu tak hloupé. Byl jsem rozrušený kvůli... něčemu, nemůžu si vzpomenout, kvůli čemu – ale Remus mě našel a dal mi svou poslední čokoládu."

Harry musel vypadat zmateně, protože Sirius se pousmál trochu rozpačitým úsměvem. „Já vím – je to taková malá věc, ale bylo to těsně před úplňkem a my jsme neměli čas plížit se do Prasinek pro další. Čokoláda pomáhá Remusovi cítit se po proměnách trochu lépe, ale on mi dal svůj poslední kousek, abych se cítil líp."

Pokrčil rameny. „Cítil jsem se kolem něj několik měsíců… zvláštně, ale díky tomu malému gestu mi došlo, že to není jenom fyzické tělo, do čeho se zamiluješ, že nezáleží na tom, zda jde o kluka nebo o holku –  prostě jsem se do něj naprosto a beznadějně zamiloval..."

„...a on byl stejně zamilovaný do tebe, ale byl zatraceně zastrašený tím, jak vypadáš a hejnem pochlebujících holek pohybujících se kolem."

Oba tmavovlasí muži se podívali ke dveřím a spatřili usmívajícího se Remuse, který je pozoroval. Sirius se rozzářil a rychle přešel místnost obejmout svého partnera.

„No, kdo by tě mohl vinit za to, že jsi se cítil zastrašený mým dechberoucím vzhledem a neuvěřitelným tělem..."

„...tvou skromností, tvým nedostatkem domýšlivosti..."

„To jsou věci, které na mě miluješ, Náměsíčníku."

Naklonil se a políbil vlkodlaka, který beznadějně zavrtěl hlavou a pak se podíval na Harryho. „Ve skutečnosti mu trvalo měsíce udělat první krok a potom úplně zničil svůj  obraz playboye – utíkal pryč, jako kdyby ho honil sám Pán zla."

Sirius se dopáleně bránil. „Právě jsem políbil kluka - byl jsem trochu labilní..."

„Ty máš sklon k teatrálnosti, Tichošlápku." Remus zavrtěl hlavou a shovívavě se usmál. „Věděl jsem, že aby se to vůbec někdy stalo znovu, budu to muset zahájit já, takže jsem se za ním pustil..."

„A já jsem si uvědomil, že jsem posledních šest let líbal jenom ropuchy."

Remus se zasmál. „Pohádka se ale tak úplně nevyplnila. Máš vlkodlaka, ne prince.“

Sirius se měkce usmál a políbil Remuse na čelist, jeho zašeptání bylo dost hlasité, aby ho slyšel i Harry...

„Já mám svého prince, Náměsíčníku."

Remus zrudl a odkašlal si, když se podíval na Harryho, který se snažil být co nejvíc nenápadný.

„Takže tady všechno hotovo?"

Sirius přikývl, vrhl letmý pohled na Harryho a vesele se zašklebil, když se ruměnec mladšího muže rozšířil z obličeje na krk i hrudník.

Remus se samolibě ušklíbl. „Říkal jsem ti, že je skvělý učitel. Ale večeře je připravená... běžte a najezte se, já se zatím osprchuju."

Harry kolem nich rychle přešel, jeho žaludek při pomyšlení na jídlo kručel, už když se spěšně oblékal. Remus pohlédl na Siriuse, který ho stále objímal kolem pasu.

„Takže to šlo dobře?"

„Mmm, líbilo se mu to... Ale já teď trpím vážným případem modrých koulí."

Přitiskl svůj stále-potřebující-být-uspokojený penis k Remusovu rozkroku a třel se proti němu. Remus tiše zavrčel, zabořil obličej do ohbí Siriusova krku a lehoučce do něj kousal. Sirius odpověděl rytmickým přirážením proti Remusově oblečené noze. Vlkodlak potlačil smích a zvedl hlavu.

„Nadržené psisko."

„Ha!"

Remus se zasmál a odstrkoval ho. „Nechtěl ti to oplatit?"

Sirius sklonil hlavu k Remusově hrudi a jazykem přejel po obnažené kůži. „Nechtěl jsem to. Když to neděláš ty, tak ať to nedělá ani on."

„Nevadilo by mi to..."

Sirius se na něj podíval, šedé oči se zabodly do modrých. „Asi ne, ale mně možná ano."

Remus na něj mírně zamračeně zíral a pak se usmál a políbil ho, oba na dlouhou chvíli zapomněli na svět, než se Remus rozesmál a odtáhl, plácajíc Siriuse přes zadek.

„Přestaň s tím šukáním mé nohy, ty pse. Nech si to na později."

„Později ..." Sirius si přehnaně olízl rty a Remus ho vystrčil kousek za dveře.

„Jdi a najez se, Tichošlápku. Budeš dnes večer potřebovat všechnu svou sílu."

Mrkl na zvěromága a pak mu zavřel dveře před nosem, nechávajíc ho tak stát v hale jen s napínajícím se ručníkem kolem pasu a s velkým úsměvem naplněným očekáváním.

Konec kapitoly 9

 < Kapitola 8      Kapitola 10 >

-)-)-)

Především děkuji moc Bacil, Nade, Máje a G za komentáře k předchozí kapitole, další komentáře k překladu jsou vítány... moc možností už nebude, konec se rychle blíží ;-) Další překlad by snad měl být o opatrovnickém vztahu Harry-Severus - nemusíte se bát, Harry nebude Severusův biologický syn, ty povídky také moc v lásce nemám, až na výjimky... A co se týče návrhu na Union of Doom, mám sice autorku i povídku ráda, ale překládat ji nechci - určitě ne teď, protože za prvé jsem teď trošku přeslashovaná :-), za druhé je to hodně podobné východisko jako u Spřízněni kletbou - a nechci psát a překládat zároveň podobné věci :-)

Zpět

Poslat komentář: Lekce pro Harryho - Kapitola 9

Datum 31.10.2023

Vložil Gmajl.cz

Titulek Hřídel

Odpovědět

Slyšela jsem nejméně stovku různých slov pro penis, ale s hřídelí se setkávám poprvé. Vždycky mě to označení znovu zarazí, tak jsem se sama sebe ptala proč, když je to přece tyč a přišla jsem na to. Stejně jako houpačka je pro mě "sedátko, které se houpe" a podstatná je ta houpací část, tak hřídel je "tyč, která se točí" a zde je důležité to, že se točí a ne to, jaký má tvar (i když připouštím, že tvar je důležitější než u té houpačky), takže ve své představě mám to slovo jako pohyb a ne jako tvar. Proto mi to slovo v obrázku, který se mi při čtení v hlavě tvoří dělá paseku. Nechci kritizovat, překlad je úžasný, jen chci upozornit na věc, která mi tam vadí, protože to stejně může mít spousta dalších čtenářů a autorka překladu to nemá jinak jak zjistit,

Datum 25.04.2014

Vložil sisi

Titulek koupelna?

Odpovědět

Blackovic dům má patrně dost velkou koupelnu. O takové se nám, v české kotlině bydlícím lidem, tlačících se v bytech 2+1 a menších s veškerou úsporou a využitelností místa může skutečně jen zdát. A nějaké koupelnové hrátky nepřicházejí vůbec v úvahu v něčem tak malém, že se tam vejde pouze jedna osoba, maximálně jedna osoba s outěžkem. To je pak lepší se jít otočit od umyvadla do vany ven za dveře. :-)

Datum 18.04.2012

Vložil Nade

Titulek ooOoo

Odpovědět

Perfektní. Není co dodat. Sirius je tak loajální k Remusovi a Harry... Ten si musí připadat jako v jednom ze svých "mokrých" snů. Už jsem říkala, že mu docela závidím? Asi jo, no. :D Ale stejně to pořád platí!

Datum 18.04.2012

Vložil Mája

Titulek Nádhera...

Odpovědět

Co víc dodat? Opravdu důkladné školení :-D
Union se pokouším udat na překlad i u Siriny, tak doufám, že se toho ujme. Těším se na každý tvůj překlad, protože jako anglický analfabet jsem závislá na překladači (což je hrůza) a na takových dobrých duších, jako jsi ty. Takže díky :-D

Datum 18.04.2012

Vložil bacil

Titulek :-)

Odpovědět

Super kapča. No Harry si opravdu nemohl najít níkoho lepšího na své "poprvé" ti dva jsou báječní.
Moc se těším na pokračování :-D

Datum 18.04.2012

Vložil Symphony

Titulek wow

Odpovědět

nejak jsem vubec necekala, ze by me to mohlo bavit, ale precetla jsem celou povidku naraz :)