Manželství odsouzené ke zkáze - Kapitola 37

23.12.2013 22:30

Překlad povídky Union of Doom od Steppenwoelfin. Přeloženo se svolením autorky.

-)-)-)

Jako malinkatý vánoční dáreček věnuji překlad této kapitoly všem komentujícím předešlých prosincových částí a zároveň těm vesměs nejvěrnějším čtenářkám: Benny, Saskye, Bobo, Symphony, weras, Acháje, sisi, Nade, Máje a Eně :-)

Kapitola 37

Harry naposled hřebenem projel Severusovy husté černé vlasy a natáhl se pro hezký dřevěný kartáč, který si Severus koupil po svatbě. Tři nebo čtyři minuty uhlazoval ty tmavé vlasy kartáčem, pak udělal krok zpátky. Severus vstal, vytáhl Harryho k sobě a políbil ho na čelo.

„Děkuji ti," řekl.

Harry se usmál .

„Konečně jsem narazil na vlasy, které nejsou tak tvrdohlavé jako ty moje," poznamenal.

Severusovy oči se zaleskly.

„Nedostatek tvrdohlavosti je zavádějící, pokud pomineš moje vlasy," zamumlal k Harrymu.

„Ach ano, vskutku velmi zavádějící," souhlasil Harry.

Miloval takové škádlivé rozhovory mezi nimi a věděl, že Severus je oceňuje právě tak.

„Pamatuj si, že budu dnešní noc sdílet tvou postel, můj levharte, a pak ti ukážu, jak tvrdohlavý umím být," připomněl mu Severus.

Harry zvedl obočí.

„Je vážně těžké zapomenout na naše ložnicové uspořádání."

„Výborně," odpověděl Severus, pustil Harryho a urovnával si svůj učitelský hábit.

„Skvěle, tvoji studenti se tě dnes ráno budou pořádně bát," žertoval Harry.

Severus si odfrkl a rychle vyšel z jejich pokojů, s nosem zahnutým stejně arogantně jako vždycky. Harry se usmál a odložil kartáč i hřeben. Vzpomněl si na jejich poslední společnou noc. Jak potěšil Severuse přes jeho oblečení. Jak mu Severus vyvrcholil v náručí a z jeho kůže v delikátních vlnách vyzařovalo teplo...

Harry ležel v posteli s očekáváním. A skutečně, brzy, po jemném zaklepání, nedočkavě pohlédl ke dveřím. Severus vstoupil dovnitř, s županem přes své pyžamo. Harry odtáhl přikrývku a Severus se uložil vedle něj. Tahle postel byla menší než Severusova, ale oba měli víc než dost místa.

„Dobře, takže teď ležím s tebou ve tvé posteli. Co bych tak s tebou mohl dělat? Napadá mě tolik věcí a nevím, kterou z nich si vybrat," řekl Severus Harrymu.

„Co takhle malinkatý polibek?" navrhl Harry.

„Malinkatý? Proč ne, je rozumné začít s malými kroky," odpověděl Severus a rychle Harryho políbil na ústa.

„Ten byl až moc malinkatý!" stěžoval si Harry.

„Ach. Jak jsme dnes večer nároční," poznamenal Severus, políbil Harryho a jeho jazyk vklouzl do netrpělivých úst.

„Jenom stejně jako ty," zavtipkoval Harry bez dechu. Severusovou odpovědí bylo další políbení. Atmosféra v místnosti se změnila, byla teď vysoce nabitá touhou. Oba byli zrudlí a Harry směle rozepnul Severusův vršek od pyžama. Severus neprotestoval a nechal ho rozepínat knoflíky, sledoval celou dobu z těsné blízkosti Harryho tvář. Když byl Harry hotov, Severus mu pomohl odstranit jeho pyžamo, takže oba leželi v posteli od pasu nazí. Harry pomalu přejel rukou přes Severusův hrudník a břicho. Ruka byla brzy nahrazena dychtivými ústy. Severus, netrpělivý, aby se mohl dotýkat Harryho stejným způsobem, objal svého manžela a změnil jejich pozice. Harry teď ležel pod ním se zářícíma zelenýma očima a s jedním z nejšťastnějších úsměvů, jaké kdy Severus viděl. Mladík držel Severuse na místě tak, že chytil jeho tělo mezi svá stehna a stiskl ruce kolem Severusova krku. Severus na něj upřeně hleděl a vsunul svou ruku mezi jejich těla, a Harryho boky sebou divoce trhly, když ty tápající prsty našly jeho vzrušenou tvrdost.

O týden později udělali další krok – sundali si před sebou všechno oblečení. Harry byl celkem sebevědomý, pokud šlo o jeho tělo. Vždycky si přál, aby byl vyšší a ne tak hubený, ale od té doby, co se už nemusel vrátit ke svým příbuzným, a co Severus svým ostrým okem dohlížel na jeho stravu, už tak vychrtlý nebyl. Byl teď vcelku spokojen i se svou výškou, i když byl trochu naštvaný, když ho Severus samolibě upozornil, že Harry si často stoupá na špičky, když se on a Severus hádají nebo o něčem diskutují vestoje. Severus, na druhé straně, byl ohledně svého těla nejistý. Někteří z mužů, s kterými měl svá dostaveníčka v minulosti, nemilosrdně poznamenali, že by měl víc jíst, a jeden člověk se ho zeptal, co se mu stalo s nosem.

„Genetika je to, co se stalo s mým nosem, ty pitomče," zavrčel Severus a proměnil muže do prasete.

Severus a Harry se střídali ve sdílení svých postelí. Severus strávíl týden v Harryho posteli a Harry strávil stejné množství času v Severusově velké posteli s nebesy. Harry ještě nenadhodil téma jednoduchého přestěhování do jedné postele, pro případ, že by to Severus cítil jako uspěchané. Muž, který nikdy nepoznal, jaké to je být milován nebo sdílet intimní prostor, by se tím mohl cítit omezený, uvažoval Harry; a vůbec mu nevadily tyhle postelové výměny; takhle mohl přijmout Severuse ve své posteli a mohl být stejně přijat svým manželem, oba vždy oblečení v pyžamu; takže když Severus jednoho dne vstoupil do Harryho pokoje, mistr lektvarů byl překvapený, že Harry má na sobě jen ručník.

„Nejsi oblečený?" byla to napůl otázka a napůl konstatování.

Harry přišel blíž k němu, jeho bosé nohy tiše našlapovaly na podlahu.

„Zkus to sundat," zašeptal. Severus povytáhl obočí.

„No tak," povzbuzoval ho Harry a pohrával si se švem ručníku.

„Snažíš se mě svést, Harry Pottere?" zeptal se Severus, přitáhl Harryho k sobě a uchopil ručník. Zatáhl za něj. Nic se nestalo, kromě toho, že ručník se zdál být podivně odolný. Na Harryho tváři se objevil uličnický výraz.

„Aha. Lepicí kouzlo."

Zahnul prst za šev a otřel se kolenem o místo těsně pod Harryho pupíkem. Dvě ze sprchy vlhké ruce začaly rozepínat košili, právě když Severus zamumlal protikouzlo; ručník a košile spadly k jejich nohám současně. Harryho srdce tlouklo velmi rychle. Nikdo ho ještě nikdy neviděl takhle – nahého a vzrušeného. Natáhl se a přikryl černé oči dlaní.

„Tvoje kalhoty taky. A... spodní prádlo." Pohyboval se za Severuse a přitiskl svou nahou postavu proti tělu vysokého čaroděje.

„To je opravdu komplikovaný plán svádění," poznamenal Severus suše, jedním tahem shrnul své kalhoty a spodní prádlo dolů, vystoupil z něj a otočil se.

Harry byl celý červený, když se díval na svého manžela. Nebylo to poprvé, kdy byl Severus s někým nahý, ale bylo to poprvé, kdy stál takhle před někým, koho miloval. Začínal se cítit stále nejistěji a rozpačitěji pod zkoumavým pohledem sveho manžela, když mu Harry položil ruku na hruď a vydechl:

„Jsi dokonalý."

Severus slyšel mnoho hodnocení své osoby i charakteru, ale slovo dokonalý to nikdy nezahrnovalo – spíš naopak. Začali se líbat a bez přerušení líbání se přesunuli do postele a lehli si na ni. Harry se ústy i rukama pustil do zdlouhavé pouti po Severusově těle. Severus se zachvěl při každém polibku, olíznutí, lehkém kousnutí i doteku. Propletl své nohy s Harryho, pomalu houpal jejich těla k sobě. Minulost a budoucnost se zdála být daleko. Voldemort byl zapomenut, spolu se jmény bradavických kolejí a s jejich hodnotami, nepřátelstvím a nejistotami. Hrdina kouzelnického světa a mistr lektvarů – nic to neznamenalo. Zdálo se, že jsou obklopeni úplně jiným světem, který patří jenom jim. Byli prostě jen Harry a Severus a milovali jeden druhého. Mnohem později se Harry rozhlédl po lepkavém nepořádku na jejich tělech.

„Promiň," řekl celý začervenalý.

„Co?" zeptal se Severus nechápavě.

„No, ten nepořádek."

„Nepořádek? Mělo by to být trochu chaotické a nepořádné. Neexistuje nic takového jako upravené a hygienické sexuální zkoumání."

Harry se zasmál.

„Pak je dobře, že je tu nepořádek. Je to jenom... nikdo jiný mě nikdy neviděl takhle... až doteď."

„Ano, chvilku to trvá, zvyknout si na jiný pár očí, který tě vidí takovýmhle způsobem – a v takovém nepořádku."

Nastala pauza, během které se Severus podíval na Harryho poněkud opatrně.

„Musím ti něco říct," řekl.

„Tak do toho," řekl Harry a pohrával si s jeho prsty.

„Ty víš, že jsem předtím měl nějaké sexuální zkušenosti."

„Ano," řekl Harry klidně.

„Nikdo předtím do mě nepronikl. Vždycky jsem byl tím pronikajícím," vysvětlil Severus klinicky.

Harryho reakce ho překvapila. Zelené oči zajiskřily.

„Opravdu? To by znamenalo... že bych byl tvůj první?"

„Ano."

„Ach!" vykřikl Harry a rozzářil na něj. Severusova ústa se prohnula.

„Jsem rád, že považuješ za čest zúčastnit se této mé deflorace," poznamenal. Harry se rozesmál.

„Ale na to je ještě čas, ne?"

„Ano. Je."

Dívali se jeden druhému do očí a věděli, že tam moc času není. Brzy bude červen. Pak přijde červenec. A Harryho narozeniny. Den, kdy by ho Severus vzal k Voldemortovi... Severus Harryho objal.

„Je tu ještě něco, Harry."

Harry ho povzbudil přikývnutím a stiskem ruky.

„Byl bys ochotný projít se mnou znovu vázacím obřadem?" zeptal se Severus.

Konec kapitoly 37

< Kapitola 36     Kapitola 38 >

-)-)-)

Jako vždy patří největší poděkování všem komentujícím překladu minulé kapitolky - viz výše :-) Jinak přeji všem čtenářkám a čtenářům krásné prožití vánočních svátků a pokud bych nestihla další kapitolku do konce prosince (bude opět do 14 dnů), tak i hodně štěstí a zdraví do nového roku... A samozřejmě spoustu chuti do čtení i psaní (slash) fanfiction a velký výběr nových či nově objevených dobrých povídek :-) 

Zpět

Poslat komentář: Manželství odsouzené ke zkáze - Kapitola 37

Datum 26.12.2013

Vložil weras

Titulek ====

Odpovědět

Doufám,že Vánoční svátky probíhají v klidu a v pohodě!!!! Kapitola byla skvělá,opravdu!! moc se mi líbí oba dva. Se verus je taky jenom člověk a právě to,jak je zamilovaný do Harryho se mi moc líbí. Moc se těším na pokračování!!!!!!

Datum 25.12.2013

Vložil Symphony

Titulek děkujii

Odpovědět

Děkuji za věnování, jsem nadšená ze všech těch pokroků :) A doufám, že to ještě nabere na obrátkách! Severus se osmělil a Harry se taky moc neupejpá, super :))

Datum 25.12.2013

Vložil Achája

Titulek :-)

Odpovědět

Pěkný dáreček, děkuji:-) Pěkně to hoši rozjeli, obzvlášť ze Severuse mám radost:-D

Datum 25.12.2013

Vložil Mája

Titulek :-)

Odpovědět

Děkuji za krásný dárek. Vůbec mi nevadí, že Severus vypadává z role :-) I protivný, sarkastický bastard se změní, pokud se zamiluje. Stavíme své hrdiny do naprosto jiných situací a dějů, než v kterých se ocitli v kánonu, a přesto někdo očekává, že se jejich chování a charaktery nebudou měnit? To je přece nesmysl. Každý z nás se s ubíhajícím časem a prožitými zkušenostmi mění, dopřejme změnu i svým hrdinům :-)

Datum 25.12.2013

Vložil Eňa

Titulek :-)

Odpovědět

Jeeeeee... ďakujem za venovanie, potešilo :-)
No... autorka... trochu...trošičku... pozmeňuje charaktery postáv... (ale ako hovorievam, TO SA VSTREBE :D :D) Takže... no... som zvedavá, či bude repete... už sa teším na pokračovanie... :-)
A ďakujem za prianie... aj tebe prajem tie najkrajšie prežitie týchto sviatkov a všetko dobré do nového roka :-)

Datum 25.12.2013

Vložil Bobo

Titulek ++++

Odpovědět

Je to opravdu Severus ?? Není to někdo jiný pod lektvarem, tohle přece není náš arogantní Snape, autorka nám změnila úplně jeho povahu, a to se mi nelíbí. Neříkám, že musí být pořád parchant, ale tady se chová jako zamilovaný blázen, nějak mi to k němu nejde.

Datum 25.12.2013

Vložil Nade

Titulek ooOoo

Odpovědět

Jejich malé krůčky v intimním sbližování se mi moc líbí. Děkuji za pěknou kapitolu a těším se na další.
Přeji krásné svátky. :-)

Datum 24.12.2013

Vložil sam

Titulek hp

Odpovědět

díky za další kapču

Datum 24.12.2013

Vložil Blesk

Titulek :)

Odpovědět

Děkuji za dáreček, tohle jejich postelový putování se mi vždycky strašně líbilo. Oni si prostě nejsou schopni říci - budete tady nebo taky. :-D Takže mco dkěuji za překlad a tobě přeji krásné svátky, hodně času a múzy. :)

Datum 23.12.2013

Vložil Saskya

Titulek :))))

Odpovědět

krásna kapitola :)
tí dvaja sú zlatí :-)
Krásne Vianoce všetkým! :)

Datum 23.12.2013

Vložil Benny

Titulek Šťastné a veselé Vánoce..a hlavně slashové:)

Odpovědět

Tak asi Ti prvně popřeji,Rocio.Pěkné svátky,hlavně klidné a bez stresu.A samozřejmě pokud by jsi nestihla další kpt do konce roku(což Ti nikdo nebude zazlívat)Tak Ti přeji i vše nejlepší do Nového roku:především zdraví,štěstí a neeutuchajíci múzu,protože Spřízněni kletbou si nezaslouží zapadnout.Ke kapitole;velké díky!Jedním slovemm:ROZKOŠNÁ:)

Datum 23.12.2013

Vložil sisi

Titulek se to vyplatilo

Odpovědět

tedy to čekání. Myslím, že lepší vánoční dárek již nedostanu. Nádherně přeložené. Velice jemně elektrizující děj to posouvá. Och, moc se těším na příští díl. Děkuji